Articole recente

Top 5 puncte forte care fac diferenta

Casa Noua 3 Nicolina este proiectul cu numărul 5 edificat de către echipa SC ART RESIDENCE DEVELOPMENT SRL – dezvoltator cu experiență de peste 8 ani în construcții de rezidențiale. Iata 5 puncte tari ale proiectelor noastre...


1.Tradiție în calitate și siguranță
Timpul, experiența și calificarea în domeniu ne-au ajutat să ne perfecționăm continuu și să vă oferim un proiect cu materiale noi de ultimă generație:

2. Structură proiectată dupa ultimele normative seisimice ale Uniunii Europene :
Beton B350 - B400 din clasa superioară - rezistent la o clasă de risc seismic mare.
Zidărie interioară și exterioară din materiale nemțești care oferă o termoizolație net superioară față de cărămidă - cea mai bună alegere pentru blocurile de locuințe noi pe cadre, material ecologic 100% (apă, ciment, var), cu  rezistență ridicată la foc - clasa A1, în caz de incendiu nu emană gaze toxice, izolează mai bine fonic, are eficiență energetică pe termen lung și crează premisele realizării unui termosistem corect prin prisma planeității pe verticală.
Instalații de încălzire, sanitare și de climatizare de la distribuitori autorizați cu notorietate pe piață,  cu poliță de asigurare cesionată
Instalații electrice  cu siguranțe cu diferențial asigură 2 protecţii: la suprasarcină(protejează instalaţia faţă de evitarea posibilelor pericole generate de supraîncărcarea cu consumatori) și la scurtcircuit(din motive externe pot apărea situaţii de scurtcircuitare, astfel sunt evitate posibilele incendii provocate de aceste scurtcircuitări)

3. Amplasarea ideală
Casa Noua 3 Nicolina este situat în una din cele mai căutate zone ale orașului Iași , la numai 10 minute de Palas – KM ”0”, în cartierul ieșean Nicolina 1, zonă ce oferă multiple facilități și atracții.

4. Preț - calitate - confort – utilitate -100% garantat
În blocul Casa Noua 3 Nicolina  sunt proiectate doar apartamente decomandate, funcționale 100% - spațiile fiind atent compartimentate și perfect utile la un preț corect. Pentru confortul dvs. oferim suport gratuit pentru amenajarea apartamentului cu finisaje la alegere din clasa medie și Premium. Confortul termic superior al clădirilor cu clasă energetică A+ nu modifică prețul zonei.

5. Garanția unui lucru bine făcut de la început
Compania noastră fiind nu doar dezvoltatorul proiectelor imobiliare pe care le edifică, ci fiind totodată și constructorul - singurul antreprenor general al acestora, oferă garanție certă conform legislației în vigoare și asigură continuitatea acordării acesteia și promptitudine la intervenții.