Articole recente

Totul despre compania noastra

ART RESIDENCE DEVELOPMENT, dezvoltatorul proiectelor CASĂ NOUĂ, este o societate comercială cu capital integral privat care a fost înfiinţată din dorinţa de a oferi o nouă perspectivă în domeniul construcţiilor civile de rezidențiale.
Fondatorul acestei companii, pasionat,  doctor inginer, cu o experință de peste 10 ani în domeniu dorește să schimbe percepția clientului asupra modul de a construi clădiri de locuințe colective, pornind de la ideea că în construcţii munca se efectuează numai de către specialiști cu experiență, cu implicare continuă în cercetare, în echipă, calitatea finală fiind influenţată de calitatea materialelor, tehnologiilor aplicate  dar mai ales de calitatea și specializarea  muncii oamenilor care participă la procesul de producţie și de responsabilitatea conștientă a acestora.

În spiritul unor relaţii de afaceri durabile şi reciproc avantajoase, dialogul permanent şi deschis cu partenerii și clienții noştri, reprezintă axa principală a conduitei noastre in afaceri.

MISIUNE
    Misiunea firmei este să oferim produse şi servicii în construcţii, gata să răspundă necesităţilor şi exigenţelor clienţilor. Profesionalismul şi entuziasmul unei echipe tinere, ne diferenţiază pe noi, ART RESIDENCE DEVELOPMENT, prin orientarea permanentă spre client, calitate, inovație  şi promptitudine.

OBIECTIVE
•    Cercetare continuă
•    Îmbunătaţirea permanentă a calităţii şi a promptitudinii produselor şi serviciilor la nivelul cerinţelor pieţei interne;
•    Modernizarea materialelor,  utilajelor şi echipamentelor;
•    Instruirea personalului pentru atingerea calităţii muncii şi serviciilor;
 
STRATEGIE
•    Orientarea către schimbare şi adaptare la noile tendinţe din domeniu;
•    Orientarea către clienţi a tuturor activitaţilor companiei.
•    Urmărirea evoluţiei pieţei de referinţă, pentru identificarea previzională a diferenţelor apărute sau care pot să apară – pieţe şi segmente actuale sau potenţiale – pe baza unor analize efectuate asupra diversităţii nevoilor şi a unor aspecte privind funcţionalitatea construcţiilor.
•    Preocuparea pentru problematica pieţelor identificate – noi tipuri de construcţii sau servicii în construcţii, noi exigenţe privind funcţionalitatea acestora, noi facilităţi acordate de stat sau preferate de beneficiarii potenţiali etc.
•    Crearea, Menţinerea şi Consolidarea relaţiilor pe termen lung cu cumpărătorii şi cu ceilalţi parteneri de afaceri ai întreprinzătorului, asigurarea unor relaţii privilegiate cu cumpărătorii şi – pe baza lor – fidelizarea într-o proporţie ridicată a respectivilor cumpărători.

PARTENERI
    Buna organizare a resurselor financiare, umane, a echipamentelor și materialelor necesare duc la îndeplinirea triunghiului Scop - Timp - Cost sub incidența factorului decisiv: Calitatea .
     În cadrul procesului de construcție suntem dedicați participării în toate fazele acestuia: de la schița de concept până la construcția finalizată.
    Astfel dorim să realizam o colaborare pe termen  lung , întrucât VALOAREA  pentru noi  înseamnă dezvoltarea unui parteneriat avantajos în ambele sensuri în care orientarea către SATISFACȚIA CLIENTULUI  contează în primul rand.  Așadar fiecare client are propria sa valoare , și în funcție de tipul și durata colaborării beneficiază de discount-uri.
    Deoarece avem o strânsă colaborare cu toți partenerii, mulți dintre aceștia fiind LIDERI  în sectorul în care activează , beneficiem de cele mai avantajoase costuri și de cele mai moderne tehnologii în parteneriatele cu: Schindler, Termoplast, Rehau, Ytong, Rigips Saint Gobain, Isover, Ariston, Ceresit, Schneider Electric, Romstal, Piastrelle, Dedeman.